• Thermomix kopen zodat je ook handig kan koken?
  • Demonstratie bij jou thuis (omgeving Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort) boeken?
  • Demonstratie in onze kookstudio boeken?
  • Neem dan contact met ons op!
  • App of bel voor een afspraak 06-83527140

Ingrediënten cheesecake zonder bodem

Tarta de queso estilo "La Viña", 1.7K beoordelingen

  • 1000 g roomkaas
  • 500 g slagroom, 35% vet
  • 5 grote eieren of 6 middelgrote eieren
  • 300 g suiker
  • 30 g maizena

 

Miljuschka’s ultieme cheesecake met boterkoek bodem

Bereidingstijd 2 uur en 20 minuten, plus rusttijd 1 nacht in de oven en 4 uur koeltijd

Ingrediënten voor 16 punten

Voor de bodem: 

  • 100 gram boter
  • 100 gram suiker
  • 1 ei
  • 125 gram bloem
  • snuf zout

Voor de vulling: 

  • 900 gram roomkaas
  • 250 gram suiker
  • 5 eieren
  • 1 eidooier
  • 50 ml slagroom
  • 1 eetlepel maïzena
  • 1 theelepel vanille-extract

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC, boven en onderwarmte. Pak een vel bakpapier van ca. 40x40 cm en bekleed een taartvorm van Ø 24-26 cm. Het mengsel wordt vloeibaar in de vorm gegoten, daarom moet het bakpapier de naden van de taartvorm  bedekken. 
  2. Doe de roomkaas, slagroom, eieren, suiker en bloem in de mengbeker en mix 30 sec / snelheid 5. Giet het mengsel in de voorbereide taartvorm en bak 50 minuten op 200 graden totdat de bovenkant goudbruin is. Steek een prikker in het midden van de cheesecake om de gaarheid te controleren. Als de prikker schoon uit de taart komt is de cheesecake gaar. Laat de cheesecake afkoelen in de oven op een kier. Na het afkoelen kan je de taartvorm verwijderen, serveer de cheesecake op kamertemperatuur.