• Thermomix kopen zodat je ook handig kan koken?
  • Demonstratie bij jou thuis (omgeving Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort) boeken?
  • Demonstratie in onze kookstudio boeken?
  • Neem dan contact met ons op!
  • App of bel voor een afspraak 06-83527140

Ingrediënten

  • 80 g parmezaanse kaas (neem voor een intensere smaak 30 g pecorino en 50 g parmezaanse kaas)
  • 30 g pijnboompitten
  • 1 teentje knoflook
  • 80 g basilicum blaadjes
  • 150 g extra vierge olijfolie
  • wat peper en zout, optioneel

    Bereiding

    1. Doe de parmezaanse kaas in de mengbeker en hak 15 sec/snelheid 10.
    2. Voeg de pijnboompitten, knoflook en basilicumblaadjes toe en mix 20 sec/snelheid 7. Indien gewenst kan je de pesto op smaak brengen met extra zout. Je kan de pesto 10 dagen bewaren in de koelkast in een luchtdichte pot. Invriezen kan ook, gebruik de pesto dan binnen een maand.