- Thermomix kopen zodat je ook handig kan koken?
- Demonstratie bij jou thuis (omgeving Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort) boeken?
- Demonstratie in onze kookstudio boeken?
- Neem dan contact met ons op!
- App of bel voor een afspraak 06-83527140
Ingrediënten
- 30 g gedroogde abrikozen
- 30 g gedroogde vijgen, gehalveerd
- 30 g ontpitte dadels
- 40 g walnoten
- 40 g cashewnoten
- 40 g macadamia noten
- 250 g amandelen
- 3 eieren
- 60 g honing of maple syrup
- 1 tl appelciderazijn
- 70 g kokosrasp
- 40 g cranberries
- 40 g zonnebloempitten
- 40 g sesamzaadjes
- 40 g pompoenpitten
Bereiding
- Verwarm de oven op 160°C. Bedek een bakplaat van ca. 18 x 30 cm met bakpapier.
- Doe de abrikozen, vijgen, dadels, walnoten, cashewnoten en macadamia noten in de mengbeker en hak turbo/1 sec/doe dit 3x. Doe het daarna over in een schaaltje en zet opzij.
- Doe de amandelen in de mengbeker en hak 10 sec/snelheid 9.
- Voeg de eieren, honing (maple syrup), appelciderazijn toe en mix 4 sec/speed 4. Schraap de wanden van de mengbeker naar beneden schoon met de spatel.
- Voeg alle overige ingredient toe samen met de apart gezette gedroogde fruit/notenmix en meng 20 sec/linksom/snelheid 3. Roer indien nodig nog even met de spatel zodat alles goed gemengd is. .
- Verspreid het mengsel over de met bakpapier bekleedde bakplaat en maak er met natte handen een platte, vlakke plak van. Bak dit voor ca. 25 - 30 minuten op 160°C totdat de repen een bruin beginnen te kleuren.
- Snijdt het geheel terwijl het nog warm is in 12 rechthoekige repen en laats ze daarna op een taartrooster afkoelen.
- Je kan deze repen een week bewaren in een afgesloten box.