- Thermomix kopen zodat je ook handig kan koken?
- Demonstratie bij jou thuis (omgeving Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort) boeken?
- Demonstratie in onze kookstudio boeken?
- Neem dan contact met ons op!
- App of bel voor een afspraak 06-83527140
Ingrediënten
- 300 g couscous
- 500 g water
- 1 bouillonblokje
- 1 ui, gehalveerd
- ½ bosje peterselie, alleen de blaadjes (ca. 10 g)
- 400 g wortels, in stukken
- 400 g courgette, in stukken
- 1 tl zout
- ½ tl peper
- 2 snufjes paprikapoeder
- 500 g yoghurt
- ½ bosje bieslook, in stukjes (ca. 10 g)
- 20 g citroensap
Bereiding
- Zet een schaal op de deksel van de mengbeker en weeg de 300 g couscous af. Zet de couscous apart.
- Doe 500 g water en het bouillonblokje in de mengbeker en breng in 5 min/100°C/snelheid 1 aan de kook. Giet diana over de couscous heen, meng het geheel en laat 4 minuten wellen.
- Doe de ui en de peterselie in de mengbeker en hak 3 sec/snelheid 8 en spatel naar beneden.
- De wortels, courgette, zout, peper en paprikapoeder toevogen en hak met behulp van de spatel 7 sec/snelheid 4.5. Voeg het mengsel toe aan de couscous
- Doe de yoghurt, bieslook en citroensap in de mengbeker en mix 5 sec/snelheid 3. Voeg toe aan de couscoussalade en laat deze 15 minuten staan. Daarna kan je de salade op smaak brengen en serveren.