• Thermomix kopen zodat je ook handig kan koken?
  • Demonstratie bij jou thuis (omgeving Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort) boeken?
  • Demonstratie in onze kookstudio boeken?
  • Neem dan contact met ons op!
  • App of bel voor een afspraak 06-83527140

Je eerste Thermomix gerechten

Eindelijk heb je hem dan in huis, de doos is uitgepakt en de verbinding met WiFi is gemaakt. Het culinaire experimenteren met de Thermomix kan beginnen! In het receptenplatform Cookidoo staan ruim 40.000 recepten voor je klaar. Dat klinkt leuk, maar waar start je mee, wat zijn goede recepten om de Thermomix en alle functies te leren kennen?

Lees meer »

Waarom een tweede mengbeker handig is

Als je van plan bent een Thermomix te kopen is het misschien leuk om te weten dat er elke maand een andere actie is waarvan je gebruik kunt maken. De ene maand krijg je een jaar extra garantie, de andere maand heb je bijvoorbeeld de kans een tweede mengbeker te kopen voor 100 euro in plaats van de 249 euro die je er normaal gesproken voor neerlegt.

Lees meer »

Hello Fresh voor de Thermomix

Hadden we je al verteld dat de Thermomix in landen om ons heen heel populair is? In de Duitse keuken is het al zo normaal dat er een Thermomix op het aanrechtblad staat dat HelloFresh in Duitsland speciale boxen voor de Thermomix aanbiedt. Dat zal in Nederland nog lang niet het geval zijn maar leuk om te zien is het zeker wel! 

Lees meer »

Gezonde leefstijl? De Thermomix helpt je !

Steeds meer mensen zijn bezig met een gezonde leefstijl. Meer bewegen, niet teveel alcohol, stoppen met roken en gezonder eten zijn allemaal onderdelen van deze gezonde leefstijl. Om goed voor jezelf te zorgen is goede voeding belangrijk. Heel in het kort houdt dat in het eten van volkorenproducten, peulvruchten, groenten, fruit, noten en vis.

Lees meer »

De vriezer, je beste vriend!

Je vriezer kan je beste vriend zijn als het gaat om het bewaren van voedsel en het voorkomen van voedselverspilling. Je zal versteld staan welke producten je allemaal kan invriezen. Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten wat je in de vriezer hebt liggen zodat je dit op het juiste moment kan vinden en gebruiken, een lijstje maken dus!

Lees meer »

Handig keukenhulpje: een dunschiller

Omdat ik regelmatig een curry in de Thermomix maak en daarbij graag zoete aardappel gebruik kon ik niet om een dunschiller heen. De zoete aardappel te lijf gaan met een aardappelschilmesje blijft een beetje klungelen en bovendien blijft er minder van de aardappel over dan je eigenlijk wilt. 

Lees meer »

Handig keukenhulpje: een setje maatlepels

Als je door de Thermomix koken leuk bent gaan vinden kom je er niet omheen: je hebt keukenhulpjes nodig! Doordat ik nu veel meer met verse ingrediënten en kruiden kook werd al snel duidelijk wat ik miste in de keukenla. Met stip op nummer 1 stond een set maatlepeltjes. In bijna alle recepten kom je het tegen: een kwart of een halve theelepel, een hele of halve eetlepel etc.

Lees meer »