• Thermomix kopen zodat je ook handig kan koken?
  • Demonstratie bij jou thuis (omgeving Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort) boeken?
  • Demonstratie in onze kookstudio boeken?
  • Neem dan contact met ons op!
  • App of bel voor een afspraak 06-83527140

Hello Fresh voor de Thermomix

Gepubliceerd op 15 februari 2021 om 14:21

Hadden we je al verteld dat de Thermomix in landen om ons heen heel populair is? In de Duitse keuken is het al zo normaal dat er een Thermomix op het aanrechtblad staat dat HelloFresh in Duitsland speciale boxen voor de Thermomix aanbiedt. Dat zal in Nederland nog lang niet het geval zijn maar leuk om te zien is het zeker wel! 

HelloFresh past hun recepten speciaal voor de Thermomix aan. Zo kan men in Duitsland elke week wisselende recepten bestellen, eigenlijk werkt het systeem net zoals de 'gewone' HelloFresh boxen. Je kiest het recept uit wat je lekker lijkt op basis van je voorkeur, een lichte maaltijd, gerechten zonder vlees, een maaltijd die in 30 minuten op tafels staat etc. Samen met Hello Fresh worden er op deze manier weer leuke nieuwe recepten ontdekt voor de Thermomix. 

In de HelloFresh-boxen ontdek je elke week iets nieuws: nieuwe ingrediënten, nieuwe recepten en heel veel nieuwe inspiratie. Bij HelloFresh zijn ze altijd op ontdekkingsreis, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en manieren om koken nog makkelijker en minder ingewikkeld te maken. Daarom nemen ze niet alleen het inkopen doen en plannen van gerechten uit handen, maar willen ze het je ook makkelijk maken om de maaltijden te bereiden. En wat vult HelloFresh dan beter aan dan de Thermomix? Een perfecte match, HelloFresh doet het voorbereidende werk, stelt het recept samen, zet het om in een Thermomix recept en de Thermomix helpt je bij de bereiding ervan. In ons land kunnen we hier alleen nog maar over dromen...


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.