• Thermomix kopen zodat je ook handig kan koken?
  • Demonstratie bij jou thuis (omgeving Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort) boeken?
  • Demonstratie in onze kookstudio boeken?
  • Neem dan contact met ons op!
  • App of bel voor een afspraak 06-83527140

Wat is Cookidoo ?

Cookidoo is een voor de Thermomix ontwikkeld receptenplatform waarmee je door middel van wifi over de hele wereld recepten kunt ophalen. Dit werkt op basis van een abonnement. Als je een Thermomix koopt zit het abonnement er voor de eerste 6 maanden bij, na 6 maanden betaal je 4 euro per maand. Je hebt dan meer dan 40.000 recepten van over de hele wereld tot  je beschikking. Je kan alvast een kijkje nemen op Cookidoo of een gratis proefabonnement afsluiten zodat je kunt ervaren welke mogelijkheden Cookidoo biedt. Je zal zien dat er een (recepten)wereld voor je opengaat waarbij een waarschuwing op zijn plaats is.....Cookidoo werkt gezien de duizenden recepten die je er kunt vinden verslavend;-)

Hieronder een paar korte filmpjes over hoe je Cookidoo via wifi  op de Thermomix installeert en impressies van wat je er vervolgens mee kan.

Cookidoo is handig !

Met Cookidoo heb je ook de mogelijkheid om een weekplanning aan te maken, inclusief boodschappenlijst. Wat ook handig is dat je je favoriete recepten in persoonlijk aangemaakte mappen kunt verzamelen. Een door jou uitgekozen en opgeslagen recept kan je dan eenvoudig oproepen via het touchscreen. Stap voor stap zal de Thermomix je door het te maken recept heen leiden. De bereidingstijden en de juiste temperatuur zijn vooraf al ingesteld. Het enige wat je moet doen is het toevoegen van de ingrediënten in de mengkom en het bedienen van de snelheidsknop om de draaisnelheid van het mes in te stellen. Koken was nog nooit zo eenvoudig, snel en leuk!

Gezonde maaltijden bereiden die altijd lukken !

Met het receptenplatform Cookidoo heb je toegang tot meer dan 40.000 recepten van over de hele wereld. Bekijk, filter en selecteer je persoonlijke voorkeuren, met Cookidoo kies je de maaltijden die jij lekker vindt! Je kunt het receptenplatform Cookidoo bekijken op zowel je computer, via de app op je telefoon of tablet en op de Thermomix zelf. 

Cookidoo geeft je niet alleen eindeloze inspiratie om elke dag een lekker recept te vinden, dankzij het zgn. 'guided cooking' kan een recept ook niet meer mislukken. Door simpele, on-screen instructies en video’s zal je altijd een perfect resultaat bereiken, ongeacht je niveau en/of ervaring in de keuken.

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden is Cookidoo recentelijk uitgebreid met korte filmpjes die je tijdens het koken kan bekijken op het scherm van de TM6. Klik op onderstaand filmpje voor een voorbeeld hiervan. Op het touchscreen van de Thermomix zie je hoe je, na het bereiden van het deeg, het deeg moet vormen tot een brood.