• Thermomix kopen zodat je ook handig kan koken?
  • Demonstratie bij jou thuis (omgeving Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort) boeken?
  • Demonstratie in onze kookstudio boeken?
  • Neem dan contact met ons op!
  • App of bel voor een afspraak 06-83527140

Een demonstratie bij jou thuis ?

Een Thermomix is alleen te koop via adviseurs die zijn aangesloten bij Thermomix Benelux. Je kan bijvoorbeeld een Thermomix bestellen tijdens een kookdemonstratie bij jou thuis. We vinden het belangrijk dat je het toestel aan het werk kan zien voordat je je besluit tot aankoop neemt. Je zal ontdekken dat een Thermomix koken niet alleen leuker, maar vooral ook makkelijker en gezonder maakt. Juist in deze tijd waarin verandering van leefstijl onder de aandacht staat is het een mooi moment om natuurlijker, gezonder en met verse producten te gaan eten. De Thermomix helpt je daar graag bij.

Nu de meeste corona maatregelen zijn afgeschaft is het weer mogelijk om demonstraties voor meerdere personen aan huis te organiseren. Vind je het leuk om je huis open te stellen zodat je samen met familie of vrienden een demonstratie van de Thermomix kunt zien laat het dan weten, we komen graag bij je langs. Natuurlijk zijn een-op-een demonstraties ook nog steeds mogelijk. 

Je bent ook welkom in onze kookstudio !

Je kunt er ook voor kiezen om naar onze kookstudio te komen voor een demonstratie. Dit gaat altijd op afspraak en kan op maandag t/m tussen 10.00 en 17.00. Mocht je dit liever willen dan een demonstratie bij jou thuis dan kan je dat in het formulier hieronder aangeven. 

Ervaar zelf wat de Thermomix allemaal kan

Als je een demonstratie aanvraagt krijg je persoonlijke uitleg over de Thermomix. Je krijgt daarbij vanzelfsprekend de mogelijkheid om de Thermomix zelf te bedienen waardoor je het gebruiksgemak kan ervaren. Natuurlijk is er alle tijd om vragen te stellen. Er zullen een aantal gerechten worden gemaakt. Uiteraard is de demonstratie vrijblijvend en dus zonder enige aankoopverplichting. 

Laat je overtuigen in een kennismakingsdemo en ontdek zelf hoe eenvoudig gezond koken kan zijn! Laat je gegevens via onderstaand formulier achter en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Je kan natuurlijk ook een appje sturen of bellen naar 06 83527140 om een afspraak te maken.