• Thermomix kopen zodat je ook handig kan koken?
  • Demonstratie bij jou thuis (omgeving Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort) boeken?
  • Demonstratie in onze kookstudio boeken?
  • Neem dan contact met ons op!
  • App of bel voor een afspraak 06-83527140

Thermomix kopen - uit voorraad leverbaar of online bestellen

De Thermomix is niet in reguliere winkels te koop en is alleen te leveren via Thermomix consultants. Wil je weten of de Thermomix op voorraad is bij een van onze afhaalpunten? Neem dan contact met ons op. Bel of app naar 06 83527140 of vul onderstaand formulier in. We kunnen dan een afspraak maken zodat je de Thermomix kan komen afhalen bij een afhaalpunt. 

De Thermomix is ook online te bestellen. Houd u er dan wel rekening mee dat de levertijd gemiddeld 10 werkdagen is. Mocht u dit willen neemt u dan contact met ons op.

Thermomix kopen met demonstratie

Omdat we het bij Thermomix belangrijk vinden dat je weet wat koopt raden we je aan om een demonstratie van de Thermomix bij te wonen. Je kan dan met eigen ogen zien wat de Thermomix allemaal kan. Een demonstratie kan zowel bij je thuis als in onze Thermomix kookstudio plaatsvinden. Dit gaat op afspraak en is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00. Een kennismakingsdemo is vrijblijvend en wordt normaal gesproken in een kleine groep gegeven. Mochten de maatregelen in verband met corona daar aanleiding toe geven dan zal dit een-op-een demonstratie zijn.

Tijdens een demonstratie worden de functies van het toestel uitgelegd en worden een aantal basisrecepten samen klaargemaakt. Mocht je na afloopt besluiten een Thermomix te willen kopen dan kunnen wij je de Thermomix leveren. Je kan de Thermomix afhalen of hij wordt bij je thuisbezorgd. Na levering van de Thermomix kan je ook altijd contact met ons opnemen voor vragen, advies, etc. 

Als je onderstaand formulier invult nemen wij contact met je op en krijg je nadere informatie over de demonstratie, levering en betaalmogelijkheden. 

Thermomix kopen zonder demonstratie

Mocht je geen interesse hebben in een demonstratie dan kunnen wij de Thermomix natuurlijk ook leveren zonder demonstratie.  Zoals hierboven aangegeven gaat onze voorkeur daar niet naar uit. Mocht je echt geen demonstratie willen dan kan je dat ook aangeven in onderstaand formulier. Thermomix TM6 

€ 1.269,00 / 2 jaar garantie

De Thermomix wordt geleverd inclusief:

Thermomix Varoma (inlegschaal + tray)

Thermomix kook/stoommandje met deksel

Thermomix spatdeksel

Thermomix vlinder

Thermomix maatbeker

Thermomix spatel

Thermomix basis kookboek

Zes maanden gratis toegang tot het receptenportaal Cookidoo

Acties van november 2021

  • TM6 actie: inclusief extra mengbeker (t.w.v. € 245,--) + blade cover + 50th Anniversary kookboek  € 1.389,-- 

  • Voordeelpack TM5+TM6: € 1.999,-- (in plaats van € 2.369,--)

Een Thermomix gekocht? Dit staat je te wachten! 

Hieronder twee filmpjes over wat je te wachten staat als je de Thermomix eenmaal in huis hebt: het uitpakken van de doos en het installeren van de Thermomix, inclusief de verbinding maken met wifi. Is dat eenmaal gedaan dan kan het culinaire experimenteren beginnen. Let's go Thermomix!