Nieuws

Zero‑waste koken wint terrein

Gepubliceerd op 10/07/2025

Zero‑waste koken wint terreinKoken met restjes en het hele product benutten (zoals wortelschillen, broodrestjes) wordt steeds... Lees verder

Vers‑en‑goed: gemak staat centraal

Gepubliceerd op 10/07/2025

Vers‑en‑goed: gemak staat centraalSnelle, eenvoudige recepten en maaltijdpakketten zonder poespas blijven populair. Vooral ge... Lees verder

Prebiotische voeding voor de darm

Gepubliceerd op 26/06/2025

Prebiotische voeding voor de darmNieuw onderzoek benadrukt de kracht van prebiotische voedingsmiddelen – zoals uien, knoflook... Lees verder

Pasta gezond bereiden in één stap

Gepubliceerd op 26/06/2025

Pasta gezond bereiden in één stapExperts adviseren om pasta al dente te koken: dat vertraagt de suikeropname, vermindert de g... Lees verder

Lokale samenwerking voor gezonde voeding

Gepubliceerd op 26/06/2025

Lokale samenwerking voor gezonde voedingIn het Westerkwartier (Groningen) hebben 30 partijen – van boeren tot supermarkten en... Lees verder